De beste deals vind je in onze folders

Top 10 klusadviezen

Ons maatwerk
Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe binnen- of buitendeur, horren, zonwering of een kast op maat. Wij leveren het geheel op maat en naar wens. Als je wilt kunnen we vooraf komen inmeten en monteert ons montageteam het product vakkundig, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Wist je dat we ook op het gebied van veilig wonen maatwerk leveren? Wij zijn een erkend PKVW-bedrijf en kunnen je uitstekend adviseren over de mogelijkheden om je huis beter te beveiligen.

Services
Goede service vinden wij belangrijk. Aan huis, met onze inmeet- en montageservice, maar ook in de winkel. Onze zaagservice is er bijvoorbeeld om hout en plaatwerk voor jou op maat te zagen. Verf mengen we ook in de juiste kleur. En ben je op zoek naar een sleutelservice in Wevershoof, loop dan even bij ons binnen. Wij maken reservesleutels terwijl je wacht of winkelt.

Hubo Wevershoof
Onderdeel van onze doe-het-zelf-zaak is een verhuurbedrijf (verhuur-punt.nl) van waaruit we diverse machines verhuren. Ook kun je bij ons terecht voor voordelige schuifwanden (schuifwandmaken.nl) en horren (horrenwestfriesland.nl). Je ziet het, Hubo Wevershoof is van alle markten thuis.