Schilderstape

Filter en sortering

Hubo staat voor je klaar!

Schilderstape

Bezig met een schilderklus? Met schilderstape plak je snel en eenvoudig de delen van ramen, deuren, kozijnen en muren af die niet geschilderd hoeven te worden. Door deze delen goed af te plakken, creëer je een perfect eindresultaat met strakke lijnen en voorkom je dat dat er verf op oppervlakken komt waarvan dit niet de bedoeling is. Ook wanneer je maar een klein deel gaat verven is de rest van het oppervlak eenvoudig af te plakken met schilderstape.

Schilderstape in verschillende soorten en maten
Bij Hubo vind je schilderstape in verschillende soorten en maten zodat je altijd een geschikte variant vindt voor jouw schilderklus. Of je nu een groot of een kleiner oppervlak gaat schilderen, door de verschillende diktes schilderstape kun je de rest van het oppervlak. Daarnaast vind je bij Hubo tape in verschillende kleuren als paars, beige, oranje of blauw. Het voordeel aan een opvallende kleur is dat deze tape ook goed opvalt op een witte ondergrond en je dus niet per ongeluk teveel verft.

Schilderstape kopen?
Weet jij al welke soort of maat schilderstape jij kiest? Of ben je nog op zoek naar de juiste variant waardoor je gegarandeerd de ondergrond niet kunt beschadigen tijdens het verwijderen van de schilderstape? Hubo helpt. Kom langs bij een vestiging bij jou in de buurt voor een persoonlijk advies.