Acrylaatkit

Filter en sortering

Hubo staat voor je klaar!

Acrylaatkit

Voegen in muren, gevels en plafonds dichten? Met acrylaatkit doe je dit snel en eenvoudig. Acrylaatkit is niet voor niets een van de meest gebruikte voeg-, reparatie- en vulmiddelen voor het herstellen en dichten van voegen in muren, plafonds en gevels. Ook het voegen van deur- en raamkozijnen, plinten, vensterbanken en trappen is mogelijk met acrylaatkit. Over het algemeen is acrylaatkit vooral geschikt voor gebruik binnenshuis, maar in het aanbod van Hubo vind je ook verschillende acrylaatkitten die bestand zijn tegen o.a. regen en ook buitenshuis gebruikt kunnen worden.

Verschillende soorten acrylaatkit
Acrylaatkit is geschikt voor het behandelen van een hoop ondergronden. Van zachtboard tot hout, pleister of metalen ondergronden. Het voordeel van acrylaatkit is dat deze eenvoudig te corrigeren is bij een eventuele fout en overschilderbaar is. Ook is acrylaatkit gemakkelijk aan te brengen met een kitpistool. Bij Hubo vind je verschillende soorten acrylaatkit. Zo hebben wij acrylaatkit voor binnen- én voor buitengebruik. Ook vind je bij ons acrylaatkit in verschillende kleuren als wit, grijs en zwart.

Acrylaatkit voor iedere klus
Om welke klus het ook gaat: bij Hubo vind je altijd het juiste product. Je bent altijd welkom bij een Hubo vestiging bij jou in de buurt wanneer je graag advies wilt over de verschillende soorten acrylaatkit.