Veiligheidssloten

Hubo staat voor je klaar!

Een veiligheidsslot voor jouw deur

Een veiligheidsslot is een slot met extra veiligheidsmaatregelen. Deze extra veiligheidsmaatregelen beschermen tegen verschillende inbraakmethodes waardoor jij jouw deur beter kunt beveiligen en jouw huis met een gerust hart achter kunt laten. Wil je het juiste veiligheidsslot kiezen voor jouw deur? Dan is het belangrijk dat je kijkt naar de slotsparing. Dit is de afstand tussen het gat van de deurkruk en het gat voor de sleutel. Maar ook de doornmaat is belangrijk. Dit is de afstand van het gat waar de sleutel in gaat tot aan de voorkant van de deur. In de meeste gevallen is dit 50 mm, maar dit kan soms afwijken. Daarnaast is de vorm van de voorplaat belangrijk.

De voordelen van veiligheidssloten
Wanneer je kiest voor één van onze veiligheidssloten kies je voor de volgende oordelen: verhoogde veiligheid, het gemak van bedienen en esthetiek. Alle veiligheidssloten zijn voorzien van het SKG-keurmerk. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw en is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk test op sterkte en duurzaamheid.

Veiligheidssloten verkrijgbaar bij Hubo
Weten welk type veiligheidsslot je nodig hebt? Of wil je tips voor het monteren ervan? Kom dan langs bij een Hubo bij jou in de buurt. Ook wanneer je nog op zoek bent naar het juiste materiaal staan ons vakteam graag voor je klaar. #Hubohelpt.