De beste deals vind je in onze folders

Jubileumdeals:

Ons maatwerk
Als specialist in maatwerk bieden wij een ruime collectie maatwerk aan. Denk bijvoorbeeld aan kasten op maat, binnen- en buitendeuren en zonwering. Alles naar jouw wensen en woonsituatie op maat gemaakt. Als je wilt meten, maken en monteren we de producten aan huis.

Services
Hubo helpt. Onze inmeet- en montageservice helpt je bijvoorbeeld bij het inmeten en monteren van (maatwerk)producten. Maar ook in de winkel helpen we je waar het nodig is. Zo laat je bij ons al het hout en plaatwerk op maat zagen en mengen we verf in iedere gewenste kleur. Nieuwe sleutels nodig? Een setje reservesleutels laat je maken bij onze sleutelservice. Wij zorgen dat het klaar is terwijl jij wacht of winkelt.

Hubo Haren
Onze Hubo bouwmarkt in Haren is al meer dan 50 jaar een begrip. We staan altijd voor je klaar met een vakkundig advies op maat, zodat jij snel verder kunt met je klus. We hebben ook een preventieadviseur in huis die je huis graag beoordeelt op inbraakgevoelige plekken. Hij levert en monteert beveiligingsmaterialen die voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.