De beste deals vind je in onze folders

Ons maatwerk
Wij staan bekend om onze maatwerkproducten. Je kunt bij ons kasten, horren, binnen- en buitenzonwering, raamdecoratie en binnen- en buitendeuren helemaal naar wens en op maat laten maken. Ook de renovatie van je trap pakken we aan. Informeer eens naar de vele mogelijkheden.

Services
Je doet het zelf, we doen het samen of wij doen het voor jou. Als je wilt meet, maakt en monteert onze montagedienst producten bij jou thuis. We helpen je in de winkel door hout voor je op maat te zagen bij onze zaagservice, maar we mengen ook verf in iedere gewenste kleur bij onze verfmengservice. Ook voor extra sleutels ben je bij ons op de juiste plek. Loop even binnen bij onze sleutelservice en wij regelen het direct.

Hubo Sint-Annaland
Onze Hubo bouwmarkt in Sint-Annaland zet net dat stapje extra om je goed te helpen. Wij nemen echt de tijd om naar je te luisteren en je gericht te adviseren. Heb je twijfels over de aanpak van een klus of weet je niet zo goed welke materialen je het beste kunt gebruiken? Vraag het ons en wij denken met je mee.