De beste deals vind je in onze folders

Top 10 klusadviezen

Ons maatwerk
Op zoek naar een nieuwe keuken? Of droom je al jaren van een mooie inbouwkast? Zijn de binnendeuren in je woning hard aan vervanging toe, of wil je zonwering laten plaatsen? Laat je door ons adviseren en inspireren. Hubo is namelijk gespecialiseerd in deze maatwerkproducten. Wij nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren en als je wilt meten, maken en monteren we aan huis.

Services
Onze inmeet- en montageservice zorgt ervoor dat producten precies in de juiste afmeting worden gefabriceerd en op de juiste manier worden gemonteerd. In de winkel zagen we hout voor je op maat. Ook verf mengen is geen enkel probleem. Wil je je aankopen thuis laten bezorgen op een moment dat het jou uitkomt? Dat regelt onze bezorgservice. En heb je snel een nieuwe sleutel nodig? Loop dan eens binnen bij onze sleutelservice.

Hubo Serooskerke
Klusmaterieel huren in Serooskerke? Het kan bij ons! Wij verhuren via Trendrent diverse machines en apparaten om jouw klus tot een succes te maken. Ons vakteam helpt je bij het kiezen van de juiste machine.