Aanbiedingen van deze week:

De beste deals vind je in onze folders

Ons maatwerk
We zijn trots op ons maatwerk. Van binnen- en buiten zonwering tot horren en van raamdecoratie tot kasten op maat. Wij maken het, geheel naar jouw wens en woonsituatie. Ook op het gebied van vloeren vind je bij ons een ruime keuze. Op zoek naar manieren om je woning veiliger te maken? Wij adviseren je als PKVW-specialist graag op dit gebied.

Services
Service hebben wij hoog in het vaandel staan. Zo hebben wij een montageservice waarbij onze monteur aan huis komt inmeten en monteren. Als professioneel verfspecialist adviseren wij je graag over de beste professionele verf voor jouw klus. Wij hebben een uitgebreid assortiment Sigma, Sikkens en Wijzonol en hebben zelfs een schilder in huis die jouw verfklus kan klaren. Bij onze verhuurservice kun je gereedschap maar bijvoorbeeld ook een aanhangwagen huren. Wist je dat we ook een sleutelservice hebben? Sleutels bijmaken is voor ons geen enkel probleem. Ze zijn bovendien snel klaar!

Hubo Oirschot
Hubo Oirschot is niet zomaar een doe-het-zelfzaak. Je vindt er namelijk een Decorette shop-in-shop waar je volop wooninspiratie kunt opdoen. We nemen de tijd om je te begeleiden met interieuradvies op maat. Voor feestartikelen, speelgoed en tijdschriften kun je terecht in onze Fun & Joy shop-in-shop.