Zomer aanbiedingen:

De beste deals vind je in onze folders

Ons maatwerk
Maatwerk dus. Daarin zijn wij gespecialiseerd. Van horren tot zonwering en van binnen- en buitendeuren tot raamdecoratie. Of wat dacht je van een mooie kast, geheel door jou samengesteld? Ons maatwerk is er in verschillende stijlen en natuurlijk op maat gemaakt, zodat je altijd een passende oplossing vindt.

Services
Hubo helpt. Dus geef jij die montageklus liever uit handen? Onze inmeet- en montageservice staat voor je klaar. Als je wilt meten, maken en monteren we aan huis. Ook in de winkel bieden we diverse services aan. Bij onze zaagservice laat je hout en plaatwerk op maat zagen. Speciale kleur verf nodig? Onze verfmengservice draait er haar hand niet voor om. En die extra set sleutels laat je snel en eenvoudig bijmaken bij onze sleutelservice.

Hubo Made
Onze Hubo bouwmarkt in Made kun je ook terecht voor het huren van een aanhangwagen en diverse machines. Verder hebben we naast een groot klusassortiment ook een ruime dierenafdeling waar je alles vindt voor de verzorging van je huisdier. Loop eens gezellig bij ons binnen, je bent van harte welkom!