De beste deals vind je in onze folders

Top 10 klusadviezen

Ons maatwerk
Maatwerk is onze specialiteit. Ben je op zoek naar perfect passende insectenhorren, binnen- of buitenzonwering of een nieuwe binnen- of buitendeur? Loop eens binnen en laat je adviseren door ons vakteam. Ook als je op zoek bent naar een mooie kast op maat. Wij denken met je mee en zorgen dat deze helemaal past bij jouw stijl en woonsituatie.

Services
Kom je zelf niet helemaal uit een klus? Geen nood, Hubo helpt. Zo hebben we bijvoorbeeld een montageservice die meet, maakt en monteert aan huis. In onze winkel vind je een zaagservice die al het hout voor jouw precies in de juiste maat zaagt. Bij onze sleutelservice loop je binnen als je dringend een nieuwe reservesleutel nodig hebt. En onze bezorgservice is er als je je aankopen graag thuis wil laten bezorgen op een moment dat het jou uitkomt.

Hubo Losser
Als Sigma en Sikkens dealer voorzien we jou in onze winkel in Losser van een deskundig advies als het gaat om het kiezen van de juiste verf voor je klus. Door goed naar je te luisteren komen we altijd tot de beste passende oplossing.