De beste deals vind je in onze folders

Jubileumdeals:

Ons maatwerk
Al tijden op zoek naar een mooie kast op maat? Bij ons stel je hem helemaal naar wens samen. Zodat hij precies past in jouw woning. Ook op het gebied van horren, deuren, vloeren en binnen- en buitenzonwering hebben wij een ruime keuze in maatwerk. Zelfs voor het renoveren van je trap kun je bij ons terecht.

Services
Je doet het zelf, we doen het samen, of wij doen het voor jou. Jij bepaalt! Geef je de montage van een klus liever uit handen? Onze montageservice meet, maakt en monteert aan huis. In onze winkel laat je bij de zaagservice al je hout en plaatwerk op maat zagen. Wil je je aankopen liever thuis laten bezorgen? Geen enkel probleem, onze bezorgservice regelt het. En wist je dat we zelfs een eigen sleutelservice hebben? Terwijl jij wacht of winkelt maken we de sleutels die je nodig hebt.

Hubo Lichtenvoorde
Bij onze Hubo bouwmarkt in Lichtenvoorde vinden we voor elk probleem een oplossing en op elke vraag een antwoord. Twijfel je over de aanpak van een klus, laat het ons dan vooral weten. Wij denken met je mee en geven advies zodat jij snel verder kunt.