Hubo Lemelerveld Selecteer als mijn winkel

Hubo Lemelerveld

Adres

Kaartgegevens ©2021
Kaartgegevens ©2021
Kerkstraat 27
8151AP LEMELERVELD
Routebeschrijving op Google Maps

Openingstijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
09:00 - 19:00 09:00 - 19:00 09:00 - 19:00 09:00 - 19:00 09:00 - 20:00 08:30 - 17:00 Gesloten
Harold en Ferry Wunnink van Hubo Lemelerveld
Harold en Ferry Wunnink Eigenaars Hubo Lemelerveld

Welkom bij Hubo Lemelerveld. Een winkel van maar liefst 1700 vierkante meter met een groot assortiment doe-het-zelf-artikelen. Maar dat niet alleen, we bieden ook een ruime collectie maatwerk en diverse services. Ons vakteam staat voor je klaar en neemt de tijd om je kundig te adviseren zodat je snel verder kunt met je klus.

Als Hubo zijn wij in Lemelerveld geen kleine jongen. Met een winkel van maar liefst 1700 vierkante meter groot bieden wij een flink assortiment aan doe-het-zelf artikelen. Wij zijn gespecialiseerd in beveiliging met politiekeurmerk, in op maat gemaakte deuren en zonwering in alle vormen. Ook kun je bij ons terecht voor schuifdeurkasten, die we thuis bij je komen opmeten en indien gewenst installeren. En kom je zelf niet helemaal uit je klus? Dan staan wij voor je klaar met advies en, als je dat wilt, een kundig montageteam. Jouw klus lukt bij ons altijd!

 

Onze preventieadviseur geeft een veilig advies!

 

Politie keurmerk veilig wonenWil je de kans op inbraak verkleinen? Onze gediplomeerde preventieadviseur beoordeelt graag de inbraakgevoelige plekken van je woning. Hij kan alle beveiligingsmaterialen leveren en monteren die voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Klik hier voor meer informatie.

 


Of je nou particulier bent of professional: gasflessen van Hubo bieden voor elke situatie een oplossing. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit gasflessen in verschillende soorten en maten.

Werk waar we trots op zijn

Raamdecoratie monteren

Bekijk alle foto's (3)

Woning beveiligen

Bekijk alle foto's (1)

Zorg- en veiligheidsproducten monteren

Bekijk alle foto's (2)