Sloten met Politiekeurmerk

Alleen de beste inbraakbeveiliging is goed genoeg. Daarom verkoopt Hubo op het gebied van beveiligingsbeslag alleen A-merk producten. Onze sloten, cilinders en ons veiligheidsbeslag voldoen aan de strengste eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG. Zowel voor deur- als raambeveiliging. 

Sloten met Politiekeurmerk

DEURBEVEILIGING

Check of je sloten een keurmerk hebben. Alle AXA veiligheidsproducten hebben het PKVW- en SKG keurmerk. Dit keurmerk is op het slot te vinden. Controleer of er ruimte zit tussen de deur en het kozijn. Een anti-inbraakstrip voorkomt het openbreken met een koevoet. Wil je meer advies over deurbeveiliging? Kom naar de winkel en we kijken samen wat de inbraakrisico's zijn en hoe je de veiligheid verhoogt.

RAAMBEVEILIGING

Een bovenraam of toiletraam biedt vaak al gelegenheid om je woning binnen te komen. Een barrièrestang voorkomt eenvoudig dit soort inbraken. Een andere inbraak methode is het zogenaamde "gaatjes boren" waarbij onder een raamsluiting een gaatje wordt geboord. Hubo heeft raamsluitingen die met een sleutel af te sluiten zijn. Zorg er ook voor dat je naar buitendraaiende ramen beveiligt tegen inbraak met dievenklauwen.

 

EXTRA VOORDEEL

Natuurlijk hebben wij vele producten nu extra voordelig geprijsd. Kijk in de folder en pak je voordeel!

Veiligheidsproducten

PKVW logo

 

PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen)

Alle AXA en SECU veiligheidsproducten hebben het PKVW en SKG keurmerk en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van veiligheid en bedieningsgemak. In het PKVW keurmerk is een aantal maatregelen en afspraken gemaakt. Een belangrijk aspect binnen het keurmerk is het treffen van maatregelen om de inbraakwerendheid van woningen te verhogen. Dit betekent veelal dat ramen en deuren voorzien moeten zijn (worden) van inbraakwerende producten.

SKG

Het SKG is een onafhankelijke instantie die al meer dan 35 jaar erop toeziet dat veiligheidsproducten qua sterkte en duurzaamheid aan bepaalde eisen voldoen. Zij hebben drie categorieën aangemaakt die het volgende betekenen.
skg 1Standaard, SKG*, niet zelfstandig
Dit zijn producten die, in combinatie met andere inbraakwerende voorzieningen, het binnendringen van inbrekers met eenoudig gereedschap tenminste 3 minuten vertragen.
skg 2zwaar, SKG**, zelfstandig
Dit zijn producten die zelfstandig het binnendringen van inbrekers met uitgebreide gereedschapsset tenminste 3 minuten vertragen.
skg 3Extra zwaar, SKG***, zelfstandig
Dit zijn producten die zelfstandig het binnendringen van inbrekers met zwaar gereedschap tenminste 5 minuten vertragen.

Dit lijkt weinig maar het merendeel van de inbraken zijn gelegenheidsinbraken. De inbreker kijkt waar die snel naar binnen kan komen. Veiligheidsproducten zijn van buitenaf goed waarneembaar. Hierdoor zal een inbreker door lopen naar een huis dat geen SKG producten heeft.

MONTAGE DOOR HUBO

Het monteren van een profielcilinder of anti-inbraakstrip is een precisieklus. De montageservice van Hubo zorgt desgewenst voor een vakkundigeplaatsing. Wel zo gemakkelijk!

Vraag stellen Offerte aanvragen Afspraak maken

VEILIG WONEN

Meer over veilig wonen vind je hier.