Aanbiedingen van deze week:

De beste deals vind je in onze folders

Ons maatwerk
Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Of je nu op zoek bent naar een kast op maat, een vloer, nieuwe binnen- en buitendeuren of zonwering. Ook op het gebied van raamdecoratie en horren hebben wij een uitgebreide collectie maatwerk. Zo vind je altijd wel iets dat past bij je woonstijl. Laat je de montage liever aan ons over? Geen probleem. Onze montageservice meet, maakt en monteert aan huis.

Services
Over service gesproken… Wist je dat we ook in de winkel diverse services bieden? Zo zagen we hout voor je op maat, mengen we verf in iedere gewenste kleur en je kunt bij ons zelfs sleutels laten (bij)maken! Loop daarvoor even binnen bij onze sleutelservice. We zorgen dat de sleutels klaar zijn terwijl jij wacht of winkelt.

Hubo Hoogwoud
Onze Hubo bouwmarkt in Hoogwoud is meer dan alleen een bouwmarkt. Naast de vele opties die we hebben op het gebied van maatwerk en de services, hebben wij ook een preventieadviseur in huis. Deze beoordeelt de inbraakgevoelige plekken van je woning en kan beveiligingsmaterialen leveren en monteren die voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).