Aanbiedingen van deze week:

De beste deals vind je in onze folders

Ons maatwerk
Wist je dat wij een ruim assortiment aan maatwerk hebben? Deze producten maken wij, zoals het woord al zegt, precies op maat en naar jouw wens zodat ze helemaal aansluiten bij jouw woonstijl en woonsituatie. Denk bijvoorbeeld aan een mooie inbouwkast van vloer tot plafond. Ook horren, zonwering, raamdecoratie en deuren meten, maken en monteren wij in de regio Hilvarenbeek aan huis.

Services
Hubo heeft service hoog in het vaandel staan. Daarom helpen we je in de winkel bijvoorbeeld door hout op maat te zagen in onze eigen werkplaats. We mengen ook verf in de juiste kleur en heb je snel een reservesleutel nodig, dan loop je binnen bij onze sleutelservice. Onze eigen montagedienst neemt je werk uit handen als jij dat wenst en komt bij je thuis inmeten en monteren. Wil je je aankopen graag thuis laten bezorgen? Dat doet onze bezorgservice voor je.

Hubo Hilvarenbeek
Hubo Hilvarenbeek is een winkel met een ruim assortiment klusmaterialen, gereedschap en maatwerkproducten. Loop gerust eens binnen om je te laten inspireren, adviseren of informeren.