De beste deals vind je in onze folders

Ons maatwerk
Hubo is gespecialiseerd in maatwerk. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een mooie kast die een hele wand opvult, van vloer tot plafond? Of wil je binnen- of buitenzonwering laten plaatsen? Geen probleem. Ook in de wereld van vloeren, raamdecoratie en veranda’s zijn wij thuis.

Zorgeloos en veilig wonen vinden wij heel belangrijk. Daarom bieden we beveiliging op maat aan. In de winkel bespreek je met onze vakmensen welke veiligheidsproducten je wenst, bijvoorbeeld nieuwe sloten of een camerasysteem. Daarna maken we een plan op maat en na jouw akkoord monteert ons vakteam de veiligheidproducten zo snel mogelijk bij jou aan huis.

Services Hubo Heino
Klushulp nodig? Onze montagedienst kan bij je thuis komen inmeten en monteren. In de winkel bieden we diverse services aan. Als behang- en verfspecialist voorzien we je van professioneel advies en mengen we verf in de kleur die jij wenst. Hout op maat zagen doen we voor je in onze eigen werkplaats. En wist je dat we ook een eigen sleutelservice hebben? Terwijl jij wacht of winkelt maken we reservesleutels voor bijvoorbeeld je auto, fiets of woning.