De beste deals vind je in onze folders

Zomer aanbiedingen:

Ons maatwerk
Zoek je een nieuwe binnen- of buitendeur, of wil je een kast op maat laten maken? Informeer eens naar ons maatwerk. We bieden verschillende klusdiensten aan, waarbij we meten, maken en monteren aan huis.

Zaagservice en sleutelservice Hedel
Heb je hout nodig voor een klus? Hubo heeft het. In onze professionele zagerij in Hedel zagen wij het hout of plaatmateriaal voor jou op maat. En natuurlijk betaal je alleen voor het hout dat je nodig hebt. Ben je op zoek naar een snelle sleutelservice in Hedel? Ook voor het laten maken van een extra sleutel kun je bij Hubo Hedel terecht. Terwijl jij wacht of winkelt maken wij een reservesleutel voor je fiets, huis of auto.

Bij Hubo Hedel
Als officiële Sigma dealer hebben wij een ruim assortiment aan professionele verf voor onder andere houtafwerking en wand- en plafondafwerking. Wil je extra advies of kun je wel wat professionele hulp gebruiken bij het klussen? Geen enkel probleem. Wij denken met je mee en geven je een deskundig advies zodat je weer verder kunt. Geef je de klus liever uit handen? Ook dat is mogelijk. Ons vakteam meet, maakt en monteert aan huis.