De beste deals vind je in onze folders

Ons maatwerk
Bij een op maat gemaakte kast weet je zeker dat je optimaal gebruikmaakt van de ruimte. Zo kun je een kast van want tot wand en van vloer tot plafond laten maken. Binnen het concept ‘Mijn Kast Op Maat’ hebben wij een ruime keuze in kasten én je kunt gebruikmaken van onze inmeet- en montagedienst. Naast kasten hebben we binnen ons maatwerk ook een ruime keuze aan zonwering, raamdecoratie, insectenwering en binnen- en buitendeuren.

Services
Wil je je aankopen graag thuis laten bezorgen, dan is dat geen enkel probleem. Onze bezorgservice levert wanneer het jou uitkomt. Ook in de winkel kun je gebruikmaken van onze services. Zo mengen we verf in iedere gewenste tint en zagen we hout keurig voor je op maat. Kom je altijd een huis-, auto- of fietssleutel te kort? Loop dan eens binnen bij onze sleutelservice en wij regelen het terwijl jij wacht of winkelt.

Hubo Goor
Hubo Goor is een servicegerichte bouwmarkt met vakkundige medewerkers, een grote eigen werkplaats en een montagedienst. Ons vakteam staat voor je klaar!