De beste deals vind je in onze folders

Top 10 klusadviezen

Ons maatwerk
Maatwerk is onze specialiteit. In onze ruime eigen werkplaats maken wij diverse maatwerkproducten zoals kleinmeubelen, wandmeubels, tafels en radiatorombouwen. Ook verzorgen we deuren, kasten, vloeren, horren en zonwering op maat. Wij maken het precies op maat en perfect passend bij jouw woonstijl.

Services
Hubo helpt. Wij hebben een inmeet- en montageservice waarbij ons montageteam meet, maakt en monteert aan huis. Onze servicegerichtheid zie je ook terug in de winkel. Zo zagen en bewerken wij hout geheel naar wens en op maat in onze werkplaats. Ook vind je bij ons een sleutelservice. Terwijl jij wacht of winkelt maken we sleutels bij voor bijvoorbeeld een fiets, auto, woning of caravan.

Hubo Erica
Hubo Erica is niet zomaar een bouwmarkt. Met onze professionele zaagservice en werkplaats en ons uitgebreide assortiment hout en onze services helpen we je bij iedere klus. We hebben een bezorgservice die je aankopen veilig en snel bij je thuisbezorgt. Ons vakteam werkt oplossingsgericht en met een vrolijke noot.