De beste deals vind je in onze folders

Ons maatwerk
Ben je op zoek naar een nieuwe deur of wil je een dakraam in het dak plaatsen voor het nodige extra daglicht op zolder? Met ons maatwerk is er altijd een passende oplossing. Ook voor een mooie nieuwe vloer, kast, of binnen- en buitenzonwering kun je bij Hubo Enschede terecht.

Services
Hout op maat laten zagen? Dan is onze zaagservice precies wat je nodig hebt. Ook voor het mengen van verf in de juiste tint kun je bij ons binnenlopen. En ben je niet in staat om de spullen zelf naar huis te vervoeren? Maak dan gebruik van onze gratis bezorgservice. Dat is nog eens makkelijk en snel geregeld.

Kom je altijd een huis- of fietssleutel te kort, dan is het een goed idee om een reservesleutel te laten maken. Het kan bij Hubo. Wij regelen het voor je terwijl jij wacht of winkelt.

Bij Hubo Enschede
Wij vinden het belangrijk om jou goed te adviseren. Dit doen we door goed te luisteren naar jouw wensen en gebruik te maken van onze ruime kennis en ervaring. En natuurlijk helpen we waar dat nodig is. Zo heeft Hubo Enschede montagedienstmedewerkers in dienst die alles kunnen monteren wat je bij ons koopt.

Ben je druk bezig met het (her)inrichten van je woning en op zoek naar nieuwe wandbekleding, raamdecoratie of de perfecte vloer? Neem eens een kijkje bij onze Decorette shop-in-shop voor de nodige wooninspiratie.