De beste deals vind je in onze folders

Ons maatwerk
Wij vinden dat een product precies aan jouw wensen en woonsituatie moet voldoen. Daarom zijn wij gespecialiseerd in maatwerk. Of het nu gaat om een kast, zonwering, horren, deuren of vloeren. Wij maken alle maatwerkproducten geheel naar wens en op maat. Onze inmeet- en montageservice meet, maakt en monteert bovendien aan huis.

Services
Hubo helpt. Een goede service vinden wij heel belangrijk. In onze bouwmarkt in Emmer-Compascuum vind je daarom een zaagservice en verfmengservice. Hier zagen we hout op maat en mengen we verf in de gewenste kleur. In onze eigen sleutelservicemaken we sleutels voor bijvoorbeeld een fiets, woning, auto of hangslot bij terwijl jij wacht of winkelt. Onze bezorgservice bezorgt jouw aankopen snel en veilig thuis.

Hubo Emmer-Compascuum
Hubo Emmer-Compascuum is niet zomaar een bouwmarkt. Ook op het gebied van woninginrichting kun je bij ons volop inspiratie opdoen. Met een Decorette shop-in-shop hebben wij alles in huis om je complete interieur een update te geven. Kijk rond wat er allemaal mogelijk is en laat je adviseren door onze eigen interieurstyliste.