De beste deals vind je in onze folders

Jubileumdeals:

Ons maatwerk
Voor een kast op maat moet je bij Hubo Drunen zijn. Of die kast nu bestemd is voor de slaapkamer, de bijkeuken of de woonkamer. Voor elke ruimte kunnen wij een kast naar wens maken. Ook voor een mooie industriële of klassieke binnendeur, een laminaatvloer, insectrenhorren en zelfs tuinschuttingen kun je bij ons terecht.

Services
Service vinden wij heel belangrijk. Wij nemen de term ‘ontzorgen’ dan ook heel serieus. Dat geldt bijvoorbeeld voor het afhangen van een binnen- of buitendeur maar ook voor het monteren van een wastafelkraan of het aansluiten van een lichtarmatuur. Onze montagedienst gaat pas weg als jullie beide tevreden zijn met het resultaat. In onze eigen werkplaats zagen we plaatmateriaal op maat, maar maken we bijvoorbeeld ook schuttingdelen op maat, kozijnen, schuifdeursystemen, overkappingen en kliko-ombouwen.

Hubo Drunen
Hubo helpt. Bij onze Hubo bouwmarkt in Drunen zijn we je van dienst. Of het nu gaat om kleine klusjes of grote projecten. Tegen een kleine vergoeding bezorgen we de materialen bij je thuis op een moment dat het jou uitkomt.