De beste deals vind je in onze folders

Ons maatwerk
Weet je wel wat je in huis wil laten plaatsen of vervangen, maar heb je niet de mogelijkheid om dit zelf te doen? Onze vakmensen staan voor je klaar. Wij bieden verschillende klusdiensten aan, waarbij we meten, maken en monteren aan huis. Van een nieuwe binnen- of buitendeur tot een nieuwe vloer en van brandveiligheid tot zonwering.

Veilig wonen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom vind je bij onze bouwmarkt in Doorn alles om jouw woning goed te beveiligen. Denk aan sloten met politiekeurmerk, maar ook alarm- en camerasystemen.

Wil je graag langer zelfstandig blijven wonen in Doorn? Wij regelen het. Met zorgoplossingen zodat jij zo lang mogelijk van je eigen huis kunt genieten. Wij zoeken samen met jou naar de oplossing voor meer mobiliteit en veiligheid in en om je huis. Bijvoorbeeld met een drempelhulp of douchezitje. Onze vakmensen meten, maken en monteren aan huis.

Sleutelservice Doorn
Snel een reservesleutel nodig? Maak gebruik van onze sleutelservice! Bij Hubo Doorn is je nieuwe sleutel klaar terwijl je wacht of winkelt. Eenvoudiger kan niet!