De beste deals vind je in onze folders

Ons maatwerk
Ben je op zoek naar een kast op maat voor op de slaapkamer, maar raak je verstrikt in alle cijfers? Geen nood, Hubo helpt. Ons vakteam meet, maakt en monteert aan huis, zodat jij snel van je nieuwe kast kunt genieten. Voor elke situatie hebben wij een oplossing. Ook voor maatwerk binnen- en buitenzonwering, horren en binnen- en buitendeuren kun je bij Hubo Delfgauw terecht. Wij luisteren naar jouw wensen en nemen de tijd om het tot in de puntjes voor je te regelen.

Services
Hubo Delfgauw Verf mengen in Delfgauw? Het kan bij ons! Wij adviseren je over de juiste verf en mengen deze in de gewenste kleur terwijl je wacht of winkelt. Thuis geef jij je muur of meubel met de juiste materialen snel een mini make-over.

Kom je altijd een sleutel te kort en wil je graag snel een huis- of fietssleutel laten bijmaken? Stap even binnen bij onze sleutelservice. We maken ook andere soorten reservesleutels zoals autosleutels, caravansleutels, kastsleutels en hangslotsleutels. Heb je een speciaal verzoek? Vraag dan even naar de mogelijkheden.