De beste deals vind je in onze folders

Zomer aanbiedingen:


Ons maatwerk
Wij staan bekend om onze uitgebreide maatwerkmogelijkheden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een mooie (inbouw)kast op maat, precies passend bij jouw woonsituatie en woonwensen? Wij helpen je. Ook voor horren, binnen- en buitendeuren en binnen- en buitenzonwering hebben wij mooie maatwerkoplossingen.

Services
Onze Hubo bouwmarkt heeft alles wat je van een servicegerichte bouwmarkt mag verwachten. Denk aan een zaagservice waar we al het hout en plaatwerk voor je op maat zagen. Bij onze verfmengservice mengen we verf van professionele kwaliteit voor je in elke gewenste kleur. Heb je een nieuwe set sleutels nodig, loop dan eens binnen bij onze sleutelservice. En durf je een montageklus niet (helemaal) alleen aan? Onze inmeet- en montageservice meet, maakt en monteert aan huis.

Hubo Bunschoten
In onze Hubo bouwmarkt in Bunschoten staat een persoonlijke benadering voorop, omdat we ervan overtuigd zijn dat we je op die manier het beste kunnen helpen. Schroom dus niet om ons aan te spreken in de winkel en ons je klusvraag of -probleem voor te leggen.