Hubo Bodegraven Selecteer als mijn winkel

Hubo Bodegraven

Adres

Kaartgegevens ©2021
Kaartgegevens ©2021
Lemsteraak 1
2411NC BODEGRAVEN
Routebeschrijving op Google Maps

Openingstijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
09:00:00 - 21:00:00 09:00:00 - 21:00:00 09:00:00 - 21:00:00 09:00:00 - 21:00:00 09:00:00 - 21:00:00 09:00:00 - 18:00:00 12:00:00 - 17:00:00
Patrick en Maykel Zwanenburg van Hubo Bodegraven
Patrick en Maykel Zwanenburg Eigenaars Hubo Bodegraven

Welkom bij Hubo Bodegraven. De bouwmarkt met een uitgebreid assortiment voor de doe-het-zelver. Ons vakteam neemt de tijd om naar je te luisteren en je gericht te adviseren. Zo maken we samen iedere doe-het-zelf-klus tot een succes.

Bij ons vind je een groot assortiment aan doe-het-zelf artikelen.

We zijn daarin zo breed mogelijk en doen ons best om iedere doe-het-zelf-klus tot een succes te maken. Kom je onverhoopt niet uit een klus? Vraag ons dan gerust om advies of maak gebruik van onze montageservice.

verf

hal        zelfst.
 

bad in beeld

Met meer dan 30 jaar ervaring hét adres in Bodegraven en omstreken voor badkamers, meubels, sanitair, toilet en accessoires. Gevestigd in het winkelconcept van Rijnhoek Plaza. Daar treft u alles voor in en om het huis. Bad in Beeld Bodegraven is geïntegreerd in de Hubo Bouwmarkt.
 

keukens
Wij bieden je een zeer ruim assortiment aan veelzijdige keukens. Van keukenkasten tot inbouwapparatuur, alles in diverse afmetingen, prijsklassen, kleuren en stijlen. Hubo stemt de gehele keuken af op jouw specifieke wensen en behoeften. Je keuken is volledig te personaliseren. Jouw  keuken op maat leveren, dat is onze passie.
 

Prima   

Prima is dé complete winkel voor o.a. schoonmaakartikelen, huishoudelijke, elektrische apparaten, serviezen, bestek, glasserviezen, pannen, keukengerei en nog veel meer. Daarnaast heeft Prima altijd een zeer afwisselend assortiment cadeau-artikelen voor elk moment van het jaar. Prima heeft in haar assortiment gerenommeerde merken waaronder, Philips, Tefal, BK, Brabantia, Leifheit, Curver en nog vele andere.
 

   Toys2play

Toys2Play heeft een breed assortiment speelgoedartikelen voor elke doelgroep. Naast de grote merken verkoopt Toys2Play ook leuke kleine cadeautjes. Deze kunt u vinden in het kleine prijsjes vak. Bovendien vindt je bij ons altijd de laatste trends.

deuren

Werk waar we trots op zijn

Buitenzonwering monteren

Bekijk alle foto's (2)

Deuren afhangen

Bekijk alle foto's (2)

Horren monteren

Bekijk alle foto's (2)

Kasten op maat monteren

Bekijk alle foto's (2)

Raamdecoratie monteren

Bekijk alle foto's (2)

Vloeren leggen

Bekijk alle foto's (1)

Woning beveiligen

Bekijk alle foto's (1)

Zorg- en veiligheidsproducten monteren

Bekijk alle foto's (2)