Hubo Bodegraven Selecteer als mijn winkel

Hubo Bodegraven

Adres

Kaartgegevens ©2021
Kaartgegevens ©2021
Lemsteraak 1
2411NC Bodegraven
Routebeschrijving op Google Maps

Openingstijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
09:00 - 21:00 09:00 - 21:00 09:00 - 21:00 09:00 - 21:00 09:00 - 21:00 09:00 - 18:00 12:00 - 17:00

Bij ons vind je een groot assortiment aan doe-het-zelf artikelen.

We zijn daarin zo breed mogelijk en doen ons best om iedere doe-het-zelf-klus tot een succes te maken. Kom je onverhoopt niet uit een klus? Vraag ons dan gerust om advies of maak gebruik van onze montageservice.

verf

hal        zelfst.
 

bad in beeld

Met meer dan 30 jaar ervaring hét adres in Bodegraven en omstreken voor badkamers, meubels, sanitair, toilet en accessoires. Gevestigd in het winkelconcept van Rijnhoek Plaza. Daar treft u alles voor in en om het huis. Bad in Beeld Bodegraven is geïntegreerd in de Hubo Bouwmarkt.
 

keukens
Wij bieden je een zeer ruim assortiment aan veelzijdige keukens. Van keukenkasten tot inbouwapparatuur, alles in diverse afmetingen, prijsklassen, kleuren en stijlen. Hubo stemt de gehele keuken af op jouw specifieke wensen en behoeften. Je keuken is volledig te personaliseren. Jouw  keuken op maat leveren, dat is onze passie.
 

Prima   

Prima is dé complete winkel voor o.a. schoonmaakartikelen, huishoudelijke, elektrische apparaten, serviezen, bestek, glasserviezen, pannen, keukengerei en nog veel meer. Daarnaast heeft Prima altijd een zeer afwisselend assortiment cadeau-artikelen voor elk moment van het jaar. Prima heeft in haar assortiment gerenommeerde merken waaronder, Philips, Tefal, BK, Brabantia, Leifheit, Curver en nog vele andere.
 

   Toys2play

Toys2Play heeft een breed assortiment speelgoedartikelen voor elke doelgroep. Naast de grote merken verkoopt Toys2Play ook leuke kleine cadeautjes. Deze kunt u vinden in het kleine prijsjes vak. Bovendien vindt je bij ons altijd de laatste trends.

deuren

Ons maatwerk
In maatwerk zijn wij experts. Of het nu gaat om een mooie kast, horren, een binnen- of buitendeur, nieuwe gordijnen of een mooie vloer. Samen zorgen we dat het product perfect past bij jouw woonsituatie en woonwensen. En als je wilt meten, maken en monteren we de producten aan huis.

Services
Hubo helpt, dat is ons motto. Dit zie je terug bij onze inmeet- en montageservice die bij je thuis producten komt inmeten en monteren. Maar ook in de winkel maak je gebruik van onze services. Zo zagen wij in onze eigen werkplaats hout voor jou op maat en kun je verf laten mengen bij onze verfmengservice. Verder verhuren wij machines en gereedschap en hebben we een eigen sleutelservice. Je nieuwe sleutels zijn klaar terwijl jij wacht of winkelt. Dat is nog eens makkelijk.

Hubo Bodegraven
Bij onze Hubo bouwmarkt in Bodegraven vind je naast een uitgebreid assortiment klusartikelen ook alles voor je badkamer en een ruim assortiment keukens!

Werk waar we trots op zijn

Buitenzonwering monteren

Bekijk alle foto's (2)

Deuren afhangen

Bekijk alle foto's (2)

Horren monteren

Bekijk alle foto's (2)

Kasten op maat monteren

Bekijk alle foto's (2)

Raamdecoratie monteren

Bekijk alle foto's (2)

Vloeren leggen

Bekijk alle foto's (1)

Woning beveiligen

Bekijk alle foto's (1)

Zorg- en veiligheidsproducten monteren

Bekijk alle foto's (2)