De beste deals vind je in onze folders

Top 10 klusadviezen

Ons maatwerk
Als specialist in maatwerk bieden wij diverse producten aan die we geheel naar wens en op maat kunnen maken en monteren. Denk aan horren, zonwering, vloeren, maar ook binnen- en buitendeuren en maatwerkkasten. Wij zorgen dat het product naadloos aansluit op jouw woonsituatie en wensen.

Services
Doe je het liever niet helemaal zelf? De monteurs van onze inmeet- en montageservice meten, maken en monteren aan huis. Ook in de winkel vinden we service belangrijk. Bij onze zaagservice laat je hout en plaatwerk op maat zagen. Ook hebben we een verfmengservice waar je verf in de juiste kleur kunt laten mengen. Bij onze eigen sleutelservice kun je terecht voor het laten bijmaken van sleutels voor je fiets, auto, woning of hangslot.

Hubo Bilthoven
Vanwege onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van doe-het-zelven kan het vakteam van Hubo Bilthoven je gericht helpen met iedere klusvraag. Samen met een ruim assortiment aan professionele materialen en gereedschappen bieden we alles voor je nieuwste klusproject.