Hubo Anna Paulowna Selecteer als mijn winkel

Hubo Anna Paulowna

Adres

Kaartgegevens ©2021
Kaartgegevens ©2021
Smidsweg 55
1761BH ANNA PAULOWNA
Routebeschrijving op Google Maps

Openingstijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
09:00 - 18:00 09:00 - 18:00 09:00 - 18:00 09:00 - 18:00 09:00 - 18:00 09:00 - 17:00 Gesloten
2e Pinksterdag geopend van 09:00 - 13:00
Francis Scheerstra van Hubo Anna Paulowna
Francis Scheerstra Eigenaar Hubo Anna Paulowna

Welkom bij Hubo Anna Paulowna. Bij ons stap je binnen voor al je klusbenodigdheden. Met ons grote assortiment aan doe-het-zelf artikelen vind je altijd wat je zoekt. En kom je er zelf niet uit, vraag dan ons vakteam om advies.

Bij ons vind je een groot assortiment aan doe-het-zelf artikelen.

We zijn daarin zo breed mogelijk en doen ons best om iedere doe-het-zelf-klus tot een succes te maken. Kom je onverhoopt niet uit een klus? Vraag ons dan gerust om advies. Met de kennis die wij aan boord hebben kunnen we je ongetwijfeld vakkundig helpen. Mocht je er echt niet uit komen, dan hebben we altijd nog een kundige montageservice achter de hand.

Voel je thuis bij Hubo én Decorette

Decorette logoIn onze winkel vind je ook een Decorette shop-in-shop boordevol wooninspiratie! We staan altijd voor je klaar om je te begeleiden met interieuradvies op maat. Of het nu gaat om de perfecte vloer, de juiste wandbekleding of de ideale raamdecoratie.

Klik hier voor meer informatie


Trendrent verhuurpunt.

Trendrent logoVoor een professioneel resultaat huur je een machine via trendrent. Onze machines worden door ervaren technici gecontroleerd en onderhouden, zodat ze steeds in een optimale staat verkeren. Daarnaast adviseren onze baliemedewerkers je met de keuze van de juiste machine. Klik ook op onderstaande link voor instructiefilmpjes van alle verhuur machinens.

Klik hier voor instructiefilmpjes.