Hubo Amstelveen Selecteer als mijn winkel

Hubo Amstelveen

Adres

Kaartgegevens ©2021
Kaartgegevens ©2021
Augustinuspark 10-12
1185CN AMSTELVEEN
Routebeschrijving op Google Maps

Openingstijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Gesloten 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 Gesloten
Bert van den Broek van Hubo Amstelveen
Bert van den Broek Eigenaar Hubo Amstelveen

Welkom bij Hubo Amstelveen. De bouwmarkt waar een vakteam voor je klaarstaat om je te helpen bij iedere klus. Wij zijn van alle (bouw)markten thuis en nemen de tijd om naar je te luisteren en je gericht te adviseren.

Wij zijn de specialist voor al je maatwerkproblemen, met name als het om grote inbouwkasten gaat.

Wij adviseren, komen het bij je inmeten en komen alles netjes plaatsen. Ook het afhalen en afvoeren van eventuele oude producten is geen probleem voor ons. Zo richten wij ons op goede service en proberen we je zo kundig mogelijk te assisteren met je klus.
 

Onze preventieadviseur geeft een veilig advies!

Politie keurmerk veilig wonenWil je de kans op inbraak verkleinen? Onze gediplomeerde preventieadviseur beoordeelt graag de inbraakgevoelige plekken van je woning. Hij kan alle beveiligingsmaterialen leveren en monteren die voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Klik hier voor meer informatie.


Ons maatwerk
Wij zijn de specialist als het gaat om maatwerk. Ben je op zoek naar een mooie inbouwkast op maat, dan helpen wij je. Van idee tot uitvoering. Als je wilt meten, maken en monteren we onze maatproducten aan huis. Naast kasten op maat hebben wij ook een uitgebreid assortiment raamdecoratie, zonwering en kun je bij ons terecht voor horren op maat.

Services
Hubo helpt. In onze winkel bieden we een zaagservice en verfmengservice aan. Ook het laten bijmaken van sleutels is geen enkel probleem. Loop gewoon even binnen bij onze eigen sleutelservice! Lastige klus? Als je wilt komen we bij je thuis inmeten en monteren. Verder kun je producten bij ons afhalen en voeren we indien nodig oude producten af.

Hubo Amstelveen
Onze Hubo bouwmarkt in Amstelveen is meer dan zomaar een bouwmarkt. Naast onze uitgebreide services en maatwerkmogelijkheden hebben we alles op het gebied van inbraakpreventie. Onze preventieadviseur beoordeelt de inbraakgevoelige plekken van je woning en adviseert je over beveiligingsmaterialen die voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Werk waar we trots op zijn

Buitenzonwering monteren

Bekijk alle foto's (2)

Deuren afhangen

Bekijk alle foto's (2)

Kasten op maat monteren

Bekijk alle foto's (2)

Raamdecoratie monteren

Bekijk alle foto's (2)

Vloeren leggen

Bekijk alle foto's (1)

Woning beveiligen

Bekijk alle foto's (1)

Zorg- en veiligheidsproducten monteren

Bekijk alle foto's (2)