De beste deals vind je in onze folders

Ons maatwerk
Sommige producten vragen om maatwerk. Wij zorgen er niet alleen voor dat het perfect in je woning past, maar ook dat een product geheel naar jouw wens gemaakt wordt. We luisteren en nemen de tijd om het maatwerkproduct te leveren zoals jij het voor je ziet. Onder ons maatwerk vallen bijvoorbeeld kasten op maat, maar ook horren, binnen- en buitendeuren en binnen- en buitenzonwering.

Services
Vind je het spannend om zelf de maten op te nemen voor een klus? Onze inmeetservice doet het met plezier voor jou. We hebben ook een montageservice die alles maakt en monteert wat je bij ons koopt. Het mengen van verf en op maat zagen van hout is voor ons ook geen enkel probleem. Dit doen we in onze eigen werkplaats. En wil je een sleutel laten bijmaken? Onze sleutelservice doet dit voor je terwijl jij wacht of winkelt.

Hubo Dongen
Met een groot assortiment aan doe-het-zelf artikelen en een vakkundig team vind je bij Hubo Dongen niet alleen al je klusbenodigdheden, maar kun je er ook terecht voor een vakkundig advies over je nieuwste klusproject.