Aanbiedingen van deze week:

De beste deals vind je in onze folders

Ons maatwerk
Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Ben je op zoek naar een kastenwand van vloer tot plafond? Wij meten, maken en monteren je kast op maat bij jou thuis. Ook voor andere maatwerkproducten kun je bij Hubo ’s-Gravenzande terecht. Denk bijvoorbeeld aan binnen- en buitendeuren, raamdecoratie, zonwering en horren.

Services
Kom je er zelf niet helemaal uit? Hubo helpt. Alle materialen die wij verkopen kunnen wij ook voor je monteren. Ook staan wij altijd klaar om je te adviseren en bezorgen we je aankopen graag bij je thuis op een moment dat het jou uitkomt. In de winkel kun je terecht bij onze verfmengservice voor de perfecte kleur verf. Wil je hout op maat laten zagen, dan kan dat bij onze zaagservice. Loop eens binnen bij onze sleutelservice als je extra sleutels wilt laten maken.

Hubo wonen
Hubo ’s-Gravenzande bestaat in totaal uit ruim 3000 vierkante meter aan bouwmarkt. Maar ben je op zoek naar wooninspiratie? Je vindt bij ons ook een OTAK-meubelafdeling van 800 vierkante meter, helemaal gericht op wonen volgens de laatste woontrends.