De beste deals vind je in onze folders

Zomer aanbiedingen:

Ons maatwerk
‘One size fits all’ geldt helaas lang niet altijd. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in maatwerkproducten. Heb je nieuwe zonwering nodig, wil je insectenhorren laten plaatsen, of wil je een kast op maat en helemaal naar wens ontwerpen? Wij nemen de tijd om naar jou te luisteren en je vakkundig te helpen.

Services
Hubo helpt. Dat doen we met een bezorgservice die gekochte artikelen desgewenst bij je thuisbezorgt. Onze eigen montagedienst komt bij je langs voor inmeten en monteren. Want als jij dat wilt meten, maken en monteren wij aan huis. In onze bouwmarkt hebben we een grote werkplaats waar we hout voor je op maat zagen. Bij onze verfmengservice kun je terecht voor die ene kleur verf en heb je dringend nieuwe sleutels nodig? Loop dan eens binnen bij onze sleutelservice. Klaar terwijl jij wacht of winkelt.

Hubo Montfoort
Onze Hubo bouwmarkt in Montfoort is met een professionele zagerij en een team met kennis op elk vakgebied de plek waar je moet zijn voor iedere klus. Wij denken met je mee om deze tot een succes te maken.