WK Zeezeilen: Hubo doet mee!

Van 12 – 20 juli 2018 is Den Haag het strijdtoneel van het wereldkampioenschap Zeezeilen. En Hubo is erbij!

Hubo vaart mee met het team van Erik van Vuuren en het speciaal gebouwde waarschip W36.

Erik van VuurenDe 10,95 meter lange zeilboot is een volledig Nederlands product. De boot is gemaakt van FSC gecertificeerd hout dat met een nieuw procedé wordt bewerkt met afbreekbare kunsthars en vervolgens kort in de oven wordt ‘afgebakken’ voor extra stijfheid. Door de houtsoort en de natuurlijke vezelstructuur, samen met afbreekbare (biologische) kunsthars, is dit materiaal volgens de bouwers lichter, sterker en duurzamer dan regulier composiet of carbonmaterialen. Een nieuw topmateriaal voor het bouwen van schepen dat sterk, duurzaam en herbruikbaar is.

Interview Erik van Vuuren
 

NK Zeezeilen: Hubo kampioen!
Lees hier het verslag.

Camper
Hubo's Wenscamper!

Tijdens het WK was Hubo te vinden bij de gele camper, deze stond naast Team VanVuuren.  Er was genoeg te doen: zo kon je langs bij het team, varen met radiografisch bestuurbare Hubo-bootjes, maakte je met de Selfieactie kans op 50,- shoptegoed bij Hubo, je kon meedoen met de kleurplaatwedstrijd of even uit rusten op één van de picknicktafels.

We waren makkelijk te herkennen aan onze felgele camper!

De camper reist nu door het land als Wenscamper. Hier doe je een kluswens voor een ander, met uiteindelijk kans op 1000,- euro klustegoed bij Hubo of Multimate. Meedoen? Lees hier verder!