Je kunt meer dan je denkt

Toch blijkt uit onderzoek dat veel mensen tegenwoordig nog geen hamer kunnen vastpakken. Een aangeboren klusfobie. Angst voor het zelf doen. Lampen vervangen, plankjes ophangen of een kapstok aan de muur? We bellen liever papa of schakelen een vakman in. En dat vindt Hubo maar raar.

Iedereen kan leren klussen. Van jong tot oud, ervaren en onervaren. Of je nu twee linker- of rechterhanden hebt. Het gaat om de inzet. En het levert meer op dan je denkt: een bevredigend gevoel, therapeutisch werking, het maakt blij en trots. Bovendien creëer je, geeft het energie en kun je het precies doen zoals je zelf wilt. Te gek toch?

Neem nou die plint die al maanden los ligt, die muur die eigenlijk wel een strakke kleur kan gebruiken of een spiegel die al drie maanden klaar staat om op te hangen. Je blijft maar wachten op die zwager, buurman of goede vriend met hulp. Mensen die wel wat kunnen, handig zijn. Stiekem doe je het liever zelf, ben je niet meer afhankelijk, maar je hebt geen idee waar en hoe te beginnen.

Tot vandaag. Want in iedereen schuilt een klusser en voor alles een eerste keer. Hubo geeft workshops onder leiding van echte klusprofessionals. Zowel functioneel als decoratief. Technisch en creatief. Handigheden die tijd, moeite en geld besparen en klussen in een ander daglicht zetten. Leer omgaan met gereedschap, ophangen en bevestigen, schilderen en timmeren. Met eenvoudig en moeilijk werk, inspiratie tips en tricks.
 

Inschrijven workshop


(tijdelijk niet beschikbaar, nieuwe workshops komen eraan!)

Wat je onder meer kunt verwachten:

-    Ontvangst met koffie en thee.
-    Uitleg van diverse gereedschappen.
-    Oefenen met opmeten, timmeren, schroeven en zagen.
-    Vaardigheden afgestemd op jouw klus.
-    Een samenvatting voor thuis.
-    Ervaring voor het leven.