Tafelzeil

 • 1 -7 van 7 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Tafelzeil: creëer gauw een nieuwe look

  Met tafelzeil is het heel gemakkelijk om een ruimte snel een andere uitstraling te geven. Er is ontzettend veel keus qua dessins. Kies voor een vrolijk bloemenmotief, een klassieke ruit of een modern ontwerp. Het plastic zeil is in iedere gewenste lengte leverbaar en dus passend te maken voor elk formaat tafel. Het tafelzeil is bij Hubo bovendien laag geprijsd.

  Je tafel sfeervol dekken met plastic tafelzeil

  De kleur en het motief van plastic tafelzeil is perfect af te stemmen op je interieur of speciale gelegenheden. Dek je eettafel bijvoorbeeld met hip tafelzeil voor een feest. Denk aan een ontwerp met patchwork of vrolijk gekleurde tegels, dat is echt erg feestelijk. Ook zijn er varianten verkrijgbaar die erg leuk zijn voor kinderen. Heb je een klassieke inrichting, dan past daar wellicht een mooi Delfts blauw tafelzeil bij. Of ga voor modern met een strak ontwerp dat kant met een basiskleur combineert, zoals wit of zwart. De mogelijkheden zijn echt eindeloos!

  Tafelzeil kopen bij Hubo: groot assortiment

  Bij Hubo kan je tafelzeil online en in de winkel bij jou in de buurt kopen. Een plastic tafelkleed staat netjes en voorkomt beschadigingen aan je tafel. Het zeil is eenvoudig schoon te maken, dus knoeien tijdens de maaltijden en borrels is geen enkel probleem. Doordat kunststof tafelzeil geen vocht doorlaat, zul je geen last krijgen van ontsierende vlekken op het tafelblad. Je kan bovendien met een gerust hart de kinderen aan tafel laten knutselen met lijm en verf.