Hubo Wervershoof Selecteer als mijn winkel

Hubo Wervershoof

Adres

Kaartgegevens ©2021
Kaartgegevens ©2021
Simon Koopmanstraat 63
1693BB WERVERSHOOF
Routebeschrijving op Google Maps

Openingstijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
09:00:00 - 18:00:00 09:00:00 - 18:00:00 09:00:00 - 18:00:00 09:00:00 - 18:00:00 09:00:00 - 18:00:00 08:00:00 - 17:00:00 Gesloten
Eigenaars Hubo Wervershoof van Hubo Wervershoof
Eigenaars Hubo Wervershoof Theo en Jessica Vertelman

Welkom bij Hubo Wevershoof. Ontstaan vanuit een bouwbedrijf al sinds 1970 de zaak waar doe-het-zelvers voor al hun klusartikelen terecht kunnen. Ons vakteam luistert naar je wensen en kan jou vanuit jarenlange ervaring goed en gericht adviseren. Je doet het zelf, we doen het samen of wij doen het voor jou. Het kan allemaal.

Onze Hubo is ontstaan vanuit een bouwbedrijf, waar sinds 1970 klanten voor hun doe-het-zelf artikelen terecht kunnen. Als enige kluswinkel in de regio komen wij bij je thuis om materialen te leveren of zelfs te monteren. De medewerkers kunnen je vanuit jarenlange ervaring oprecht advies geven. Zo fiksen we elke klus gewoon samen. Als kluswinkel in de regio hebben wij een actieve buitendienst, of het nu gaat om buitenzonwering, binnenzonwering, shutters of schuifwanden, wij monteren het voor je!

Showroom
 

Onze preventieadviseur geeft een veilig advies!

Politie keurmerk veilig wonenWil je de kans op inbraak verkleinen? Onze gediplomeerde preventieadviseur beoordeelt graag de inbraakgevoelige plekken van je woning. Hij kan alle beveiligingsmaterialen leveren en monteren die voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Klik hier voor meer informatie.www.verhuur-punt.nl
Verhuur-Punt is een onderdeel van onze Hubo, als klant kan je efficiënter de klus klaren; het gemak van bouwmaterialen en de huur van machines onder één dak. En voor de prijs hoef je het niet te laten, wij hanteren prijzen die zeer scherp zijn ten opzichte van onze concurrent.

verhuurpuntwww.schuifwandmaken.nl
Schuif! staat voor kwaliteit, betaalbaarheid en uniciteit, zelf een schuifwand creëren die écht bij je past, bij Schuif! mag je rekenen op kennis en vakmanschap. Via deze website kan je door middel van een simpel stappenplan gemakkelijk jouw eigen schuifwand samen stellen, voordelige en unieke schuifwanden gemaakt vóór en dóór jou.

schuifwww.horrenwestfriesland.nl
Hier geven we je een inzicht in de diversiteit van onze horren, type horren, maatvoering en prijs, uiteindelijk kan je de keuze maken om in onze showroom te komen kijken of je maakt direct een met ons een afspraak. Wij komen bij je thuis (in Westfriesland) om in te meten en te monteren, de genoemde prijzen zijn altijd inclusief meten en monteren!

horren west friesland


www.voeljeveiligthuis.nl
Een aparte site waar je makkelijk een check kan doen of je huis veilig genoeg is. Vul het stappenplan in en kom er achter of we bij je langs moeten komen om je huis veiliger te maken.

voel je veilig thuis