Voorstrijk 10Kg

Voorstrijk 10Kg

Voorstrijk, voor het voorbehandelen en voorlijmen. 10 kg. VOORSTRIJK voor normaal zuigende ondergronden zoals schuur- en pleis¬terwerk, verdunnen met... Lees meer

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

Voorstrijk, voor het voorbehandelen en voorlijmen. 10 kg. VOORSTRIJK voor normaal zuigende ondergronden zoals schuur- en pleis¬terwerk, verdunnen met 3 delen voorstrijk op 1 deel water. Voor alle sterk zuigende ondergronden zoals beton, spuitpleisters, gips en gipskarton onverdund gebruiken. Door gebruik te maken van deze voorstrijk zal het materiaal in de loop van de tijd makkelijker te verwijderen zijn. Niet bloot¬stellen aan enorme temperatuursverschillen, deze voorstrijk is vorstbesten¬dig tot -10°C.
Gebruik bij het aanbrengen van behang de verwerkingsvoorschriften van de behangleverancier. ALGEMEEN: Voorstrijk aanbrengen met een blok¬kwast. Reinigen met schoon water.
VERBRUIK: Verdund: +/- 10m2/L,
Onverdund : +/- 7m2/L
HOUDBAARHEID: +/- 9 maanden
DROOGTIJD : +/- 2 uur
DROGING: Droogt licht wit op
VEILIGHEIDSVOORSCHRIFT: Voorstrijk alleen ge¬bruiken in geventileerde ruimtes. Indien de VOOR¬STRIJK in aanraking komt met de ogen of mond on¬middelijk schoonspoelen met veel water. Raadpleeg bij iedere twijfel een arts.

Eigenschappen
EAN 8711912342745
Kleur Wit
Materiaal Voorstrijk
Verfsoort Voorstrijk
Werkzame breedte 53 cm
Vochtbestendig Nee
Lengte rol 10 meter
Verwerkingsrichting Van boven naar beneden
Vlamvertragend Nee
Type behang Voorstrijk

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services