Vloerkleden

 • 1 -2 van 2 producten
 • Vloerkleden: verfraai je interieur

  Kan je vloer wel wat extra aankleding gebruiken? Met bijvoorbeeld een hoogpolig vloerkleed verfraai jij je interieur en geniet je van meer sfeer en warmte in huis. Bovendien voelt het heerlijk aan en is verbetert het ook nog eens de akoestiek in huis. Een rond vloerkleed of jute vloerkleed is decoratief en past zowel in de woonkamer als slaapkamer. Een buitenkleed is waterafstotend en daarom zeer geschikt voor je set tuinmeubelen. Voor zowel binnen als buiten zijn er allerlei mogelijkheden. 

  Welk vloerkleed kies je?

  Vloerkleden zijn er in allerlei soorten en maten. Kies uit vele designs, kleuren en afmetingen. Een hoogpolig vloerkleed is een vol en dik vloerkleed. Dit is vooral tijdens de herfst en winter prettig, want je hebt minder last van koude voeten. Een rond vloerkleed past mooi onder je salontafel of is een aanwinst voor de zithoek. Dit gaat natuurlijk ook op voor een jute vloerkleed. En neem ook zeker een kijkje bij onze buitenkleden.

  Vloerkleed kopen? Hubo helpt!

  Ben je je interieur aan het vernieuwen en zoek je hiervoor een geschikt vloerkleed? Met verschillende vloerkleden in het assortiment slaag je ongetwijfeld in onze winkel. Of het nu gaat om een buitenkleed of een rond vloerkleed voor op je slaapkamer, de afwerking is top. Daarnaast is ieder vloerkleed gemakkelijk uit te rollen. 

  Hulp nodig? Ons vakteam staat klaar voor advies en ondersteuning. Geef je woninginrichting daarom extra uitstraling met een van onze kant-en-klare vloerkleden.