Thermostaat aan-uit

Regel de warmte in huis met een thermostaat aan uit

Als je het licht in huis aan wil, dan zet je de lichtschakelaar om. Geen licht meer nodig, dan doe je deze weer uit. De thermostaat aan uit werkt net zo, maar dan voor je cv ketel. Is het te koud? Dan schakelt de thermostaat de cv ketel in. Is het weer warm genoeg? Dan schakelt de cv ketel weer uit. Door deze thermostaat aan uit kan er een temperatuurverschil ontstaan in huis van slechts een halve tot een hele graad. De thermostaat zorgt er zoveel mogelijk voor dat het huis op een vaste temperatuur blijft die jij hebt ingesteld.

Thermostaat aan uit voor je cv ketel

De thermostaat is gemakkelijk te installeren en is geschikt voor verschillende cv ketels, zelfs een modulerende cv ketel. Echter is het beter om bij een modulerende cv ketel ook een modulerende thermostaat te gebruiken, omdat dit energiezuiniger is. De thermostaat is geheel te programmeren, zodat de warmte in huis zich aanpast aan je dag. Met een aan/uit thermostaat kun je een vaste temperatuur voor overdag en de avond instellen. Zo regel je centraal de verwarming voor het hele huis.

Hubo helpt met een thermostaat aan uit

Hulp nodig? Hubo helpt met een passend advies en installatie tips voor een thermostaat aan uit. Zo weet je zeker dat de thermostaat aan uit past bij het type cv ketel bij jou in huis en geniet je van een heerlijk warme woning.