Horizontale radiatoren

 • 1 -12 van 12 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Verwarm je huis met horizontale radiatoren

  Horizontale radiator nodig? Hubo helpt je met tips voor de aansluiting en vertelt je meer over de voordelen. Plaats je nieuwe radiator in de woonkamer, badkamer, slaapkamer of een andere kamer in huis. 

  De voordelen van een horizontale radiator

  Met een liggende radiator geniet je van veel voordelen. Zo plaats je hem gemakkelijk onder het raam, waardoor hij ruimte opvult die je anders waarschijnlijk niet gebruikt. Je hebt de keuze uit radiatoren die aan de muur te monteren zijn, maar er zijn ook vrijstaande modellen verkrijgbaar. Deze zijn voor ramen te plaatsen die doorlopen tot aan de vloer. Vind je radiatoren een storende factor in je interieur? Als doe-het-zelver bouw je eenvoudig een ombouw om een horizontaal model heen dat perfect past bij jouw stijl.

  Tips voor het aansluiten van horizontale radiatoren

  Hulp nodig met het aansluiten van je liggende radiator? Hubo helpt je met het kiezen van de juiste aansluiting. Welke aansluiting je nodig hebt voor de wateraanvoer is afhankelijk van de plaats waar de aanvoer zich bevindt. Wordt het warme water aan- en afgevoerd via de muur? In dit geval heb je een haakse aansluiting nodig. Voor aanvoer via de vloer kies je een rechte aansluiting. Aanvoer via het plafond vraagt om een stromingsbuis. Door een stromingsbuis te plaatsen, verwarmt het water de hele radiator en niet enkel het bovenste deel. Vergeet voor je gaat sleutelen aan je radiator niet de ketel uit te schakelen.