Snoeren

Hubo staat voor je klaar!

Snoeren

Wanneer je zelf een lamp gaat samenstellen, kan een snoer natuurlijk niet ontbreken. Niet alleen omdat het een belangrijk onderdeel van de lamp is, maar ook omdat je jouw lamp hiermee een persoonlijk tintje kunt geven. Kies voor een snoer met een kleur die past bij jouw interieur, zoals goud, brons, zilver, zwart of wit.

Geschikte snoeren vind je bij Hubo
Vooral wanneer je op zoek bent naar snoeren die net wat anders zijn dan de standaard snoeren ben je bij Hubo aan het juiste adres. Combineer deze met een lampenkap, lichtbron en fitting en je hebt jouw eigen lamp samengesteld. Voor welke stijl ga jij? Modern, industrieel of misschien toch vintage? Kies zelf wat het beste bij jouw stijl past en binnen een handomdraai heb jij een lamp die helemaal past in jouw interieur.

Altijd een snoer die past
Bij Hubo vind je een breed aanbod aan snoeren, waardoor je altijd een geschikte snoer vindt. Kies je liever voor een lamp mét snoer? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Hubo vind je namelijk alles wat je nodig hebt. Heb je vragen over het zelf samenstellen van een lamp? Of wil je advies over de verschillende snoeren? Kom dan langs bij een Hubo bij jou in de buurt. Hubo helpt.