Plafondkappen

Hubo staat voor je klaar!

Een plafondkap voor jouw lamp
Wanneer je zelf een lamp hebt samengesteld, wil je deze natuurlijk wel goed op kunnen hangen. Een plafondkap is daarom een essentieel onderdeel. Stel je zelf je lamp samen? Dan heb je het voordeel dat je kunt kiezen uit verschillende soorten plafondkappen, waardoor deze perfect aansluit op de stijl van jouw lamp. Bij Hubo vind je een breed assortiment met verschillende soorten plafondkappen.

Een lamp samenstellen: kies uit deze stijlen
Om een lamp zo mooi en netjes mogelijk op te hangen, is een plafondkap in de juiste stijl erg belangrijk. Met een plafondkap verberg je de minder fraaie onderdelen van een lamp, zoals de ophanghaak en de lampsnoer. Door te kiezen voor een plafondkap in de stijl die past bij jouw samengestelde lamp, maak je de lamp helemaal af. Bij Hubo vind je plafondkappen in verschillende uitvoeringen. Van een plafondkap in het zwart, wit of koper tot een snoerpendel.

Haal jouw plafondkap bij Hubo
Ben je jouw eigen lamp aan het samenstellen? Of je nu op zoek bent naar een fitting, lichtbron, snoer of plafondkap: bij Hubo vind je waar je naar zoekt. Heb je vragen over het zelf samenstellen van een lamp? Of wil je een persoonlijk advies? Je bent altijd welkom in een vestiging van Hubo bij jou in de buurt.