Fittingen

Hubo staat voor je klaar!

De juiste fitting voor jouw lamp vind je bij Hubo
Een goede fitting is onmisbaar voor een lamp: het is de aansluiting tussen de lamp en de lichtbron. Wanneer je zelf een lamp gaat samenstellen is dit daarom een belangrijk onderdeel. Bij Hubo vind je fittingen in verschillende stijlen. Van porselein wit, tot mat brons en zwart. Welke soort fitting past het beste bij jouw lamp?

Een grote of kleine fitting?
Fittingen bestaan in verschillende maten. Zo zijn er grote fittingen, maar ook kleine fittingen. Een grote fitting heet officieel E27 en een kleine fitting heet E14. Dit heeft allemaal te maken met de breedte van een fitting. De fitting van een lichtbron moet namelijk aansluiten op de fitting van een lamp. Ga je een lamp samenstellen met een grote fitting? Dan heb je een lichtbron met een E27 fitting nodig. Kies je voor een lamp met een kleine fitting? Dan heb je een lichtbron met een E14 fitting nodig.

Stel jouw lamp samen bij Hubo
Door het brede aanbod van Hubo vind je altijd een geschikte fitting voor jouw zelf samengestelde lamp. Ga je voor een moderne, klassieke of een landelijke uitstraling? Combineer de fitting met een snoer en plafondkap en creëer je altijd een unieke lamp die perfect past in jouw interieur.