Stel zelf je lamp samen

Filter en sortering

Soort
Hubo staat voor je klaar!

Wil je een unieke lamp die helemaal in jouw interieur past? Stel dan je eigen lamp samen! Bij Hubo vind je een breed assortiment aan verschillende onderdelen, zodat jij zelf een unieke lamp kunt samenstellen. Kies zelf een fitting, plafondkap, lichtbron en snoer in jouw favoriete kleur én stijl.

Een lamp samenstellen: hier kun je uit kiezen
Ga je voor een industriële, moderne of liever een vintage look? In alle gevallen vind je bij Hubo de onderdelen die je nodig hebt om jouw eigen lamp samen te stellen. Van een plafondkapje in kunststof, staal of koper tot de keuze voor wel of geen lampenkap: je hebt altijd meerdere keuzes! Een lampenkap is daarnaast geen vereiste. Het is ook mogelijk om voor een losse lichtbron te gaan. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren glas, modellen en lichtsterkten. Sluit je de lamp aan op een externe dimmer? Ga dan voor een lichtbron die dimbaar is, zodat je zelf de lichtsterkte kunt instellen.

Stel jouw lamp samen bij Hubo
Bij Hubo heb je dus keuze genoeg. Of je nu voor landelijk of modern industrieel gaat of kiest voor een hanglamp met touw: door alle onderdelen zelf uit te kiezen eindig je altijd met een unieke en vooral persoonlijke lamp die schittert in jouw interieur. Wil je liever niet zelf aan de slag? Ook dan helpen wij je graag. Kom langs bij een Hubo bij jou in de buurt en wij geven je graag advies over de verschillende lampen die wij in ons assortiment hebben.