Slimme lichtbronnen

Filter en sortering

Hubo staat voor je klaar!

Slimme lichtbronnen

Een lichtbron is essentieel voor een lamp. Een lichtbron zorgt er tenslotte voor dat er licht kan branden, binnen én buiten. Daarnaast maken slimme lichtbronnen het mogelijk om lampen op afstand te bedienen door middel van een afstandsbediening of een app op jouw mobiele telefoon. Je hoeft hierdoor niet meer op te staan wanneer je licht nodig hebt in jouw keuken, woonkamer of slaapkamer.

De verschillende soorten slimme lichtbronnen
Wil jij jouw verlichting bedienen van een afstand? Slimme lichtbronnen verbind je eenvoudig en snel met jouw mobiele telefoon door middel van wifi of bluetooth. Heb je de slimme lichtbronnen verbonden? Dan schakel je de verlichting eenvoudig aan of uit vanaf een afstand. Daarnaast bepaal je zelf de lichtintensiteit én de kleur van de lichtbron.

Slimme lichtbronnen vind je bij Hubo
Het grote voordeel van slimme lichtbronnen is dat je deze dus ook direct kunt instellen naar jouw persoonlijke smaak. Draai de slimme lichtbron in de lamp, zorg voor een goede wifi- of bluetoothverbinding en de lamp doet het direct. Ben je op zoek naar een slimme lichtbron? Of heb je vragen over de verschillende slimme lichtbronnen uit ons assortiment? Kom dan langs bij een Hubo bij jou in de buurt. Wij helpen je graag.