Slimme buitenverlichting

Slimme tuinverlichting

Verlichting in je tuin is niet alleen veilig, maar creëert op mooie zomeravonden een heleboel sfeer. Met de juiste tuinverlichting zorg je voor overzicht en maak je van je tuin een mooi plaatje om naar te kijken en van te genieten. Wil je jouw tuinverlichting met één druk op de knop of in de app aan- of uitdoen? Kies dan voor slimme tuinverlichting van Hubo.

Verschillende soorten slimme tuinverlichting
Welke vorm van slimme tuinverlichting je nodig hebt, is onder andere afhankelijk van de gebruikssituatie. Om je terras te verlichten kies je namelijk voor een ander soort verlichting dan voor het verlichten van je deur of je tuinpad. Wanneer je weet wat voor soort lamp je wilt, sta je nog voor de keuze hoe je de slimme tuinverlichting wilt aansturen: via een app op tablet of telefoon, met je stem of met een afstandsbediening? Naar wat je voorkeur ook uitgaat: bij Hubo hebben we altijd de juiste vorm van slimme tuinverlichting.

#Hubo helpt
Wil je je tuin graag verlichten met slimme verlichting? Maar vind je het lastig om hierin de juiste keuze te maken? Kom dan naar een Hubo bij jou in de buurt en laat je adviseren door ons vakteam. Naast slimme verlichting ben je bij ons ook aan het juiste adres voor het benodigde installatiemateriaal en gereedschap.