Slimme verlichting

Filter en sortering

Hubo staat voor je klaar!

Slimme verlichting

Slimme verlichting is verlichting die je via een app of via een draadloze afstandsbediening bedient. Ook is het mogelijk om via de app spraakbediening te koppelen aan je slimme verlichting. Naast ‘aan’ en ‘uit’ behoren ook dimmen of een andere kleur geven aan je slimme verlichting tot de mogelijkheden. Dé perfecte manier dus om de betreffende ruimte op jouw manier sfeer te geven. Slimme verlichting is bij Hubo verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en ook prijsklassen.

Voordelen van slimme verlichting
Slimme verlichting biedt niet alleen veel verschillende mogelijkheden, maar ook een aantal voordelen. Eén van de grootste voordelen is dat je alle lampen tegelijk kunt bedienen. Zo vergeet je, voordat je gaat slapen, nooit meer een lamp uit te doen. Daarnaast is slimme verlichting energiebesparend, want een smart lamp is vaak de zuinigste lamp van allemaal. En tenslotte maak je je woning veiliger met slimme verlichting. Je kunt de lampen of verschillende momenten in de avond aan- en uitzetten.

Slimme verlichting kopen
Wil je slimme verlichting kopen? Houd dan rekening met het soort fitting en of de lamp wel in de beoogde armatuur past. Via wat wil je de lamp gaan verbinden? Via Wifi, Bluetooth of heb je bijvoorbeeld een bridge nodig? En wil je de slimme verlichting eventueel koppelen met andere smart home producten? Lastige vragen om te beantwoorden? Kom dan langs bij een Hubo bij jou in de buurt en laat je adviseren door ons vakteam. Maar ook wanneer je op zoek bent naar andere binnenverlichting of buitenverlichting ben je bij ons aan het juiste adres.