Verfpaspoort

Wat is het verfpaspoort?

Een paspoort met al je verfkleuren erin. Niets meer dan dat. Wel reuze handig. Zo heb je met het verfpaspoort altijd al je favoriete kleurnummers bij de hand. Haal het paspoort als papieren versie in de winkel of vind hem online onder je Hubo account.

Waar vind ik mijn online verfpaspoort?
Maak op de Hubo site een account aan en log in. Links onder "Kluspaspoorten" vind je jouw verfpaspoort. Vul hier al je kleurgegevens in en de datum van aankoop. Zoveel als je wilt!

4 belangrijke verftips

  • Strijk voor glad schilderwerk de laatste banen altijd van beneden naar boven.

  • Nieuwe kwast? Houd rekening met een gladde of ruwe ondergrond en zoek daar het juiste gereedschap bij. Verf je met alkyd of water? Geen probleem. Kwasten zijn tegenwoordig van universeel materiaal en geschikt voor beide soorten verf.

  • Gebruik voor het juiste verfgereedschap onze handige labels: bij groen vind je alle beitsen, geel is voor lakken en op rood staat de muurverf.

  • Bewaar je verf vorstvrij en zet de pot op zijn kop. Een luchtdichte pot heeft een langere houdbaarheid.

Kleurtips

  • Zijn er kleurtesters? Zet een proefstaal van 30 x 40 cm in de donkerste hoek en neem de kleur in je op. Nog steeds naar je zin? Aan de slag!

  • Heb je geen testers? Bekijk de kleurstaal dan eerst thuis, op zowel donkere als lichte plekken en bij daglicht en lamplicht. Tevreden? De muur op met die kleur!

Schilderen als een meester?

Doe mee met onze workshops en leer schilderen op een hoger niveau!

Bekijk hier de workshop schilderen