Filter producten

1-16 van 0 producten

Er zijn helaas geen producten gevonden.

Verfspecials van Histor: om verliefd op te worden

Met de hoogwaardige verven van het Nederlandse kwaliteitsmerk Histor zul je weer helemaal verliefd worden op je huis. Het merk biedt je de keuze uit een aantal innovatieve en bijzondere verfsoorten waarmee je prachtige speciale effecten kan creëren. Bij Hubo zijn deze voor betaalbare prijzen verkrijgbaar. 

Muurverf en betonverf voor een perfecte afwerking

Bij Histor vind je diverse fantastische muurverven voor allerlei soorten ondergronden, zoals behang en steen. Je kan onder meer kiezen uit decoratieve verven met metallic look en andere sprankelende accenten. Hiermee geef je iedere kamer een persoonlijk tintje. Voor toepassingen binnen en buiten het huis kan je gebruik maken van de slijtvaste en stevig hechtende betonverven van Histor. Deze verven geven een uitstekende dekking en vormen de perfecte afwerking van vloeren en muren van beton of steen. Denk bijvoorbeeld aan toepassingen in kelders en garages of buiten op het balkon. 

Diverse decoratieve verven

Op het gebied van decoratieve verven heb je bij Histor volop keus. Zo zijn er onder andere schitterende zijdeglans verven verkrijgbaar waarmee je meubels of kozijnen van kunststof, metaal en hout heel mooi kan beschilderen. Of maak eens gebruik van de vele mogelijkheden van schoolbordverf. Met deze verf kan je een muur bijvoorbeeld een extra mat uiterlijk geven of deze beschrijfbaar maken met krijt. De speciale verven van Histor zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en samenstellingen. Kies voor een kant-en-klare bus met verf of vraag in onze winkels naar een specifieke kleur, dan maken we die met de mengmachine voor je klaar!