Filter producten

1-16 van 0 producten

Er zijn helaas geen producten gevonden.

Flexa verfspecials, gewoon in het assortiment van Hubo

Ben je op zoek naar Flexa verf? Ook dan ben je bij Hubo altijd aan het juiste adres. In ons ruime assortiment zijn tal van verfsoorten te vinden waardoor er altijd een merk, type en kleur is die aan jouw wensen en eisen voldoet. Zo hebben we ook een groot aanbod aan speciale verfsoorten van Flexa. Wat dacht je bijvoorbeeld van vloerverf voor de garage? Of ben je juist op zoek naar radiatorlak of schoolbordverf? Bij ons in het assortiment zijn ze allemaal te vinden.

Flexa, voor ieder de ideale kleur

Flexa is een jong bedrijf op het gebied van verf en lak en wil iedereen het beste bieden. Daarom heeft Flexa ook een ruim assortiment en een ruime keuze in verschillende kleuren en kleurcombinaties. Zo kun je zelf heel gemakkelijk je kleuren bepalen, zodat het past bij wat jij in gedachten hebt. Uiteraard zijn er ook bepaalde soorten verf waar helaas niet veel mee aan te passen valt. Zo zal schoolbordverf altijd zwart of donkergroen van kleur blijven.

Garagevloer verven

Je hoort het niet heel vaak dat mensen hun garagevloer verven. De, meestal uit beton bestaande, vloer van een garage is nou niet het eerste waar menigeen aan denkt bij het verven. Toch is het zeker aan te raden. Met een goede verfbeurt blijft je garagevloer meestal een stuk schoner en is het gemakkelijker schoon maken in de garage!